Naptár
Diavetítő

Általam ajánlott szállodák-szállások:

 

(Képekben megtekinthetők a Galériában)

 

 

Ha bárki tanácsot kér Tőlem a szállás hollétét illetően, Én mindig vagy Monastir-t ajánlom vagy Sousse-t. E két város Közép-Tunéziában található Ny-ról a Földközi-tenger határolja. Innem könnyedén eljuthatunk É illetve D-irányában és mindössze 30percnyire van a reptértől Sousse. Monastir pedig 15 perc.

 

 

 

-Azoknak akik főként I.kikapcsolódni jönnek és nem szeretnének nyüzsgő emberkék között lenni, kizárólag akkor,ha Ők maguk úgy akarják, akkor habozás nélkül Monastir Skanes részét ajánlanám, és ha ezt még tetézi, hogy gyermekük is van és színvonalasabb helyre vágynak akkor, mindenképpen a Hotel El Mouradi Skanes Beach****(Ai-Luxus-Dino Clubos) szállodát ajánlanám. A mellette lévő Chiraz Club*** szálloda, nem sok mindenben tér el a Skanestől, de olcsóbb a 3***-ot tekintve is, viszont nagyon színvonalas!

 

-Akik a II.nyüzsgésre vágynak, egyszerű szállodára, olcsóbbra, bár színvonalat megadó környezetre és gyönyörű kertre. Azoknak az El Hana szállodaláncot ajánlanám Sousse-ban. Mely áll: a Beach-ből***, a

Cheims El hana-ból**** és az El Hana Residence-ből****. A másik szálloda lánc a Marhaba. Ez drágább és szintén gyönyörű. Áll: A Marhaba-ból***, a Marhaba Beach-ből****,a Marhaba Royal-ból *****. Van még a Hotel Riadh Palms ****(Ai.) És a Hotel Karawan***(Ai.).

 

 

-Port El Kantaui felé, pedig a

Hotel Orient Palace-t ***** ajánlanám